English

Your story on (digital) paper


Your message captured in a striking image. A special event immortalized on paper.

Tailored to your wishes and needs. Tailored to your audience. In short: on a human scale.( in dutch mensenmaat)


Offer

Helen of Mermaid

Illustrations

Complex stories made accessible. In unique and creative illustrations.

Live illustrations

An extra dimension for your live event. Physical, digital or hybrid.

References

“The work is beautiful and clear. Anyone who can keep up with a fast speaker like me can handle anyone”

Leo Bormans- keynote speaker & author of the world Happiness book

Putting our minds together for your unique Illustration work?

Laatste blogposts:

 • Je verdient het om te floreren.
  Goede voornemens? Doelen? Overweeg je om ze voor 2024? Cool, een doel zetten is een optimistische bril opzetten. Je bent hoopvol over de toekomst. Die positieve mindset is een kracht. Mijn advies? Kies iets haalbaars. Set yourself up for succes. Bekijk onderstaande lijst als inspiratie om een begeleidende zin te… Lees meer: Je verdient het om te floreren.
 • De Kracht van Live Illustratie in Wetenschapscommunicatie
  Wetenschapscommunicatie is de kunst van het effectief overbrengen van complexe wetenschappelijke concepten naar een breed publiek. Het is een essentieel onderdeel van het verspreiden van kennis en het bevorderen van begrip en betrokkenheid bij wetenschap. Hoewel er verschillende methoden zijn om wetenschap te communiceren, zoals geschreven artikelen, presentaties en video’s, is er een opkomende trend die een unieke en boeiende ervaring biedt: live illustratie.
 • Live illustratie Seminarie UHasselt
  Een internationaal seminarie met participanten vanuit de hele wereld. Om de deelnemers blijvend te inspireren werden de keynotespeeches en pitches live geïllustreerd. De sprekers deelden hun kennis aan de hand van een gepassioneerd verhaal en powerpoint. Tegelijkertijd illustreerde ik discreet, als een stille getuige, achter het publiek. Meestal ben ik… Lees meer: Live illustratie Seminarie UHasselt
 • Streetart experience.
  Teambuilding voor bedrijven: mensen helpen groeien Een streetart experience waarna je medewerkers in een nabijgelegen atelier zelf aan de slag kunnen met potlood, verf of andere kunstvormen. Zo helpt Danni jouw team versterken. Laagdrempelig en toegankelijk, met een open blik en prikkelend. We nemen barrières weg en brengen je team… Lees meer: Streetart experience.
 • De beste wensen van 2022
  De beste wensen, dat wensen we mekaar bij het nieuwe jaar. Ik besloot om ze letterlijk naar mensen op te sturen. De kaartjes zijn in een gelimiteerde oplage van 100 stuks geprint. Ik signeerde ze en schreef in verschillende soorten inkt een boodschap op de achterkant van het kaartje. Het… Lees meer: De beste wensen van 2022contact – danni@mensenmaat.com – Leopoldplein 40 bus 4 – 3500 Hasselt – Belgium – BTW BE 0769.744.884


Unieke illustrations, een graphic recorder , visual harvesting?