Live illustratie Seminarie UHasselt

Gepubliceerd door dannitekent op

Een internationaal seminarie met participanten vanuit de hele wereld. Om de deelnemers blijvend te inspireren werden de keynotespeeches en pitches live geïllustreerd.

Rector Van Heusden aan het woord over de 50-jarige verjaardag en de doelen voor de komende jaren.

De sprekers deelden hun kennis aan de hand van een gepassioneerd verhaal en powerpoint. Tegelijkertijd illustreerde ik discreet, als een stille getuige, achter het publiek.

Meestal ben ik een uur op voorhand aanwezig om alle technische zaken in orde te brengen. Vaak is dat een heel eenvoudige klus. De resterende tijd dient om warm-up schetsen te maken. Nieuwsgierig loop ik rond. Mijn oog valt op kleine en grote details.

Het hert vind je op veel plaatsen in Hasselt terug, het is deel van het wapenschild van de stad. Op de binnenkoer staan er twee prachtig rode exemplaren te blinken. Als extra verrassing voor het publiek worden ze geïntegreerd in de tekeningen.

Tijdens de receptie werden de tekeningen geprojecteerd op grote beeldschermen. Het debat zette zich verder met een fijn glas wijn. De geïllustreerde verslagen zijn nadien naar de deelnemers verzonden & toegevoegd aan de wrap up website. In één oogopslag vindt je publiek de gedeelde kennis terug.

Heb je een verslag van je evenement nodig dat echt “gelezen” wordt? Voeg live illustratiewerk toe aan je presentatie, concert of andere live ervaring. Analoog of digitaal. Precies wat jij nodig hebt om de ervaring van je publiek naar een hoger niveau te tillen. Met oog voor de kleine details die het verschil maken.

Mail naar danni@mensenmaat.com

Live tekenaar live illustrator, visual harvesting getekend verslag universiteit Hasselt UHasselt Rector Van Heusden

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *