Live illustratie

Een unieke toets geven aan je evenement, lezing, trouw, congres, brainstorm, receptie, of…? Ontdek het live illustratiewerk van Mensenmaat en geef de ervaringen van je publiek een extra dimensie.

Een verslag van je evenement dat echt “gelezen” wordt? Voeg live illustratiewerk toe aan je presentatie, concert of andere live ervaring. Analoog of digitaal. Precies wat jij nodig hebt om de ervaring van je publiek naar een hoger niveau te tillen. Met oog voor de kleine details die het verschil maken.

Discreet in het publiek, als stille getuige? Of laat je het publiek meekijken hoe de illustratie vorm krijgt of hou je de verrassing voor achteraf? Alles begint bij jouw wensen en verwachtingen.

Een levendige nabeschouwing

Ook na je event levert het werken met een live illustrator meerwaarde. Je hebt meteen dankbare en relevante content voor je sociale media, je website of om naar de aanwezigen te sturen als herinnering of bedanking. Het originele werk ophangen, korte digitale snippets of je merchandising personaliseren met het unieke resultaat? Alles kan.

Mail naar danni@mensenmaat.com voor meer informatie en een offerte.

Maak kennis met de live illustraties van Mensenmaat
scroll naar beneden en geef je ogen de kost.

Live Illustratie voor Uhasselt

Een internationaal seminarie met participanten vanuit de hele wereld. Om de deelnemers blijvend te inspireren werden de keynotespeeches en pitches van proffesoren live geïllustreerd.

Nieuwsgierig naar meer? check de blog

Conference Higher education 13/12/2024

La Fille d’o in het modemuseum live geïllustreerd

Een vrouwelijke ondernemer met een sterke visie en een drang om het altijd net iets anders te doen. Geen wonder dat Mensenmaat en La Fille d’o, Murielle Scherre, meteen een klik hadden. Murielles uiteenzetting in het Modemuseum in Hasselt werd vereeuwigd in een reeks live illustraties. Zowel wat op het podium gebeurde als wat verteld werd. Het langzame creatieproces, bijvoorbeeld. Of de speciale designerbril van de journalist.

De tekeningen vonden nadien ook hun weg naar een tentoonstelling. Zo hebben La Fille d’o en Mensenmaat sindsdien een stukje gedeelde geschiedenis. Een warme herinnering met een positieve sfeer en een gesmaakte neerslag op papier. blogpost “la fille d’o”

Hybride live illustratie

Hybride project voor een tweetalig publiek. De geschiedenis van het bedrijf en haar unieke postieve attributen worden live in beeld gebracht. Wederom werd er verschillende keren afgestemd met het event team. Zo behoudt jij de controle.

Fotograaf: Benjamin Brolet

Actie dag Formaat

Check de details en de filmpjes van de beelden op de blog.

Snelportretjes

Grote en kleine bedrijven & organisaties huren me in om medewerkers te verrassen met een live geïllustreerd snelportretje.

UPC Kuleuven – live illustratie

Feesten & events: 

Voor feesten en events maak ik reportage werk, dan loop ik rond zoals een fotograaf en teken ik discreet wat ik zie.  Een speciale gebeurtenis vereeuwigd op papier.

Wereldavond feest Uhasselt

live illustratie voor @universiteithasselt , tijdens de wereldavond delen studenten en docenten van wel meer dan 20 landen hun cultuur & heerlijke eten. 

Mijn digitale potloden werden ingehuurd om het event live te illustreren. Hun Verhaal op digitaal papier.
Dit een impressie van de fijne maaltijden en alle good vibes tijdens het diner. Je had erbij moeten zijn. 

Was je dat niet? Dan maar genieten van de prachtige kleuren in de illustraties 😁😎🖤.

Live illustratie op Pukkelpop

Live muziek, gras onder de voeten en frisse pintjes. Dat is Pukkelpop. Maar het oog van Danni zag op Pukkelpop Downtown zoveel meer. Een fotograaf die in een bloembak belandt. Politieagenten met een aandachtig oog en gevoel voor ritme. Blijheid, vrijheid. Beleef het door de ogen van een live illustrator.

Koppen bijensteken voor jouw uniek project? Mail naar Danni@mensenmaat.com 

(c) Danni Hoedemakers 2024 You are not allowed to use images without written permission from Danni Hoedemakers. Licensing fees are always applicable.