Atelier

Artistieke activiteiten als hefboom om het teamgevoel te versterken. Ontdek hoe mensenmaat je medewerkers meeneemt op een unieke teambuilding

Wens je als organisatie een teambuilding of workshop op maat? Met plezier, mail naar danni@mensenmaat.com .

Tevreden klanten zoals CinemaZed, Formaat vzw, Amnesty International, Modemuseum Hasselt en anderen gingen je al voor.

Heb je een kleine gezellige groep of net een grote groep mensen? Beide kunnen bij me terecht. Dankzij een uitstekend netwerk van gediplomeerde en ervaren facilitators ben je bij Mensenmaat in goede handen.

Momenteel is er een stop voor individuele therapie.


Teambuilding voor bedrijven: mensen helpen groeien

Een streetart experience waarna je medewerkers in een nabijgelegen atelier zelf aan de slag kunnen met potlood, verf of andere kunstvormen. Zo helpt Danni jouw team versterken. Laagdrempelig en toegankelijk, met een open blik en prikkelend. We nemen barrières weg en brengen je team dichter bij elkaar. Met een sterke funfactor als bonus.

Kunst inspireert en verbindt. Kunst breekt muren af en overwint obstakels. Kunst doet leven. Vanuit haar blik als illustrator en beeldend therapeut neemt Danni je mee door de straten van Hasselt. Je wandelt langs een selectie van inspirerende werken, maakt foto’s van de aspecten die jou triggeren en bespreekt die later met je collega’s. Want daar draait het om: wat doen deze werken met jou? Vanuit soms uiteenlopende visies ga je zo vlot het gesprek aan over een gedeelde ervaring: het streetart werk.

Groepsdynamiek vs. creatieproces

Hoe een kunstwandeling je team helpt versterken? De weg naar een eigen kunstcreatie vertoont veel paralellen met de dynamiek in een groep, ook op het werk. In een beeldende setting kan je weliswaar gemakkelijker en veiliger ingrijpen en spreekwoordelijke knopen in het team ontwarren.

Dat doen we tijdens de teambuilding met de passende technieken, aangevuld met workshops naar wens, zoals:

Street Art Experience

Wetenschappelijk onderbouwd, creatief uitgevoerd

Deze frisse benadering van een teambuilding voor bedrijven rust op stevige fundamenten. Onderzoek rond art therapy en neurowetenschappen tonen het ontspannend effect van artistieke activiteiten aan. De perfecte mindset om het teamgevoel te versterken. Met pen en papier, met verf of met andere materialen, op maat van jouw groep medewerkers.

Ook een teambuilding organiseren met een kunstzinnige insteek?

Artistieke activiteiten als hefboom om het teamgevoel te versterken. Ontdek hoe mensenmaat je medewerkers meeneemt op een unieke teambuilding.

Fotocredit: https://www.liesbethdriessen.com


Wil je graag op de hoogte blijven van mijn werk? Wil je inspirerende kunstzinnige tips? Ben je curieus naar welke tentoonstellingen en boeken me begeesterd hebben. Schrijf je in op de nieuwsbrief.

✉️ Nieuwbrief ✉️


Danni’s achtergrond:

Workshops op maat uitgevoerd in opdracht van of in samenwerking met: De wroeter, De Japanse tuin Hasselt, De Serre, Modemuseum Hasselt, owsh, Formaat vzw, cinema ZED Hasselst, Amnesty International Vlaanderen,…

Bachelor in Healthcare – Creatieve therapie met de optie Beeldende therapie PXL 2019-2022, (geslaagd met onderscheiding) Waarvan 6 maanden stage als beeldend therapeut in het psychiatrisch ziekenhuis broeders Alexianen in Tienen, op de afdeling eetherstel, werkende met patiënten die kampen met een eetstoornis. 

Klimaatcoach, klimaatgesprekken Nederland 2019 training in het faciliteren van de methodes van carbon conversations. voorheen : http://www.carbonconversations.co.uk nu https://livingwiththeclimatecrisis.org

Creatieve therapie 2019, centrum voor avondonderwijs 

Young management acceleration program, 2015-2016 @ Vlerick business school 

Gelukscoach 2015

De stad Hasselt was de eerste ‘stad van geluk’ in België. Ik heb verschillende training gekregen van Leo Bormans en gaf workshops over maakbaar geluk. Doorheen de stad Hasselt bezochten we een handvol officiële geluksplekken en aan de hand van concrete opdrachten ontdekten we kracht van positieve interventies en hoe we het geluk van onszelf en anderen kunnen versterken.

Bachelor in wetenschap en kunst – Architectuur 2006, Hogeschool wetenschap en kunst Sint Lucas Brussel

Andere relevante bijscholingen: TRE Nederland, Positieve psychologie bij Leo Bormans, the Agerbeckmethod, Urbansketchers symposium Manchester 2016, urban sketchers symposium Porto 2018, Urban sketchers symposium Amsterdam 2019 …