Streetart experience.

Gepubliceerd door dannitekent op

Teambuilding voor bedrijven: mensen helpen groeien

Een streetart experience waarna je medewerkers in een nabijgelegen atelier zelf aan de slag kunnen met potlood, verf of andere kunstvormen. Zo helpt Danni jouw team versterken. Laagdrempelig en toegankelijk, met een open blik en prikkelend. We nemen barrières weg en brengen je team dichter bij elkaar. Met een sterke funfactor als bonus.

Kunst inspireert en verbindt. Kunst breekt muren af en overwint obstakels. Kunst doet leven. Vanuit haar blik als illustrator en beeldend therapeut neemt Danni je mee door de straten van Hasselt. Je wandelt langs een selectie van inspirerende werken, maakt foto’s van de aspecten die jou triggeren en bespreekt die later met je collega’s. Want daar draait het om: wat doen deze werken met jou? Vanuit soms uiteenlopende visies ga je zo vlot het gesprek aan over een gedeelde ervaring: het streetart werk.

Groepsdynamiek vs. creatieproces

Hoe een kunstwandeling je team helpt versterken? De weg naar een eigen kunstcreatie vertoont veel paralellen met de dynamiek in een groep, ook op het werk. In een beeldende setting kan je weliswaar gemakkelijker en veiliger ingrijpen en spreekwoordelijke knopen in het team ontwarren.

Dat doen we tijdens de teambuilding met de passende technieken, aangevuld met workshops naar wens, zoals:

Street Art Experience

Wetenschappelijk onderbouwd, creatief uitgevoerd

Deze frisse benadering van een teambuilding voor bedrijven rust op stevige fundamenten. Onderzoek rond art therapy en neurowetenschappen tonen het ontspannend effect van artistieke activiteiten aan. De perfecte mindset om het teamgevoel te versterken. Met pen en papier, met verf of met andere materialen, op maat van jouw groep medewerkers.

Ook een teambuilding organiseren met een kunstzinnige insteek?

Artistieke activiteiten als hefboom om het teamgevoel te versterken. Ontdek hoe mensenmaat je medewerkers meeneemt op een unieke teambuilding.

Fotocredit: https://www.liesbethdriessen.com

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *