Over Danni

Gediplomeerd ontwerper en beeldend therapeut, artistieke duizendpoot en bovenal geïnspireerde vrouw. Danni Hoedemakers is het gezicht – en de hand – van Mensenmaat. Met de nodige creativiteit vertaalt ze jouw uitdaging naar een out of the box concept. Kunst stimuleert nieuwe ideeën en verbindt. 

Soms gedurfd, nooit voorspelbaar, altijd op mensenmaat.

Fotograaf: Fabrice Debatty

Een waardevolle achtergrond

Danni doorzwom al vele watertjes en nam uit elk van die avonturen elementen mee die haar unieke stijl en ruime blik op de wereld vormden. Want de tekendrang vond zijn weg in elk van die fases. 

Als verantwoordelijke van een bouwfirma maakte Danni het bouwproces verstaanbaar aan de hand van tekeningen. Als change manager bij Amnesty International Vlaanderen zette ze haar creativiteit dan weer in om de moeilijke boodschap van een verhuis naar Brussel te “verwoorden” richting medewerkers.

Maatwerk in elke fase

Van de eerste schets tijdens een persoonlijke ontmoeting tot het afwerken en opleveren van de juiste formaten en bestandstypes: in elke stap volgt Mensenmaat jouw wensen. Zo ben je zeker van een illustratie die precies doet wat je nodig hebt. 


Of het nu enthousiasmeren, uitleggen of de aandacht trekken is.


Fotograaf: Fabrice Debatty

fotograaf: liesbethdriessenphotography

Over jouw project praten? Graag.

danni@mensenmaat.com

Fotograaf: Fabrice Debatty

Danni Hoedemakers is de creatieve kracht achter Mensenmaat. Maak kennis met haar passie, haar achtergrond en haar visie.