Over Danni

Ik ben Danni Hoedemakers. In mijn roze schetsboek teken ik alles wat ik zie en soms ook dingen die ik niet zie. Als eeuwige optimist ben ik ervan overtuigt dat creativiteit en tekenen ons allemaal een beetje gelukkiger maakt.

Ik ben illustrator en beeldend therapeut.

De papegaaien van Verbeke Foundation
Begijnhof Hasselt herfst 2020

Initieel ben ik opgeleid als ontwerper, ik heb een bachelor in Architectuur. Toen ik nog de verantwoordelijkheid had voor grote bouwprojecten en het team projectleiders en werfleiders, deed ik eigenlijk al een beetje wat ik nu doe.

Verbaasde werfleiders begrepen er niets van. Mijn muren hingen namelijk vol met grote vellen papier, vol kleuren en lijnen. Ik maakte het bouwproces helder met een tekening.

Na tien jaar bouw en een ziekte periode wilde ik graag wat anders. Dan heb ik bijna twee jaar verander trajecten ( IT en o.a. introduceren nieuwe werkomgeving) bij Amnesty International Vlaanderen begeleid. Ook daar maakte ik gebruik van tekeningen om zaken te verhelderen en te verzachten.

Tegenwoordig illustreer ik voor bedrijven en en begeleid ik al zeg ik het zelf, toffe ontspannende, plezante workshops voor toffe mensen. http://Www.degeheimekamerplantenclub.com

Klik op de roze knop om mijn instagram pagina te vinden.

Live illustratie visual harvesting graphic recording Hasselt Limburg