Live Illustratie

Een unieke toets geven aan je evenement, lezing, trouw, congres, brainstorm, receptie, of…? Ontdek het live illustratiewerk van Mensenmaat en geef de ervaringen van je publiek een extra dimensie.

Live illustraties

Een verslag van je evenement dat echt “gelezen” wordt? Voeg live illustratiewerk toe aan je presentatie, concert of andere live ervaring. Analoog of digitaal. Precies wat jij nodig hebt om de ervaring van je publiek naar een hoger niveau te tillen. Met oog voor de kleine details die het verschil maken.

visual harvesting Limburg

Ingewikkelde meetings helder maken, dat doet Mensenmaat met live illustraties. Discreet in het publiek, als stille getuige. Laat je het publiek meekijken hoe de illustratie vorm krijgt of hou je de verrassing voor achteraf? Alles begint bij jouw wensen en verwachtingen.

Fysiek, digitaal of hybride

Live illustraties versterken de beleving van je publiek. Of zij nu fysiek in een zaal aanwezig zijn of vanaf hun eigen computerscherm volgen. Samen bepalen we hoe live illustratie 1 plus 1 tot 3 maakt:

  • op jouw locatie
  • vanaf het event live gestreamd (Teams, Instagram Live, …)
  • vanop afstand digitaal in Procreate

Een levendige nabeschouwing

Ook na je event levert het werken met een live illustrator meerwaarde. Je hebt meteen dankbare en relevante content voor je sociale media, je website of om naar de aanwezigen te sturen als herinnering of bedanking. Het originele werk ophangen, korte digitale snippets of je merchandising personaliseren met het unieke resultaat? Alles kan.

Mail naar danni@mensenmaat.com voor meer informatie en een offerte.


Pukkelpop Hasselt live in beeld
Yoga evenement uniek live in beeld
Vrolijke unieke portretten
Vrolijke unieke portretten
Live Illustratie live tekenaar Hasselt visual harvesting Limburg graphic recording
Unieke portretten, getekend tijdens een privé-evenement , in de stijl van de jaren twintig, in Brussel.