Hasselt in roze schetsboeken #dannitekenthasselt – een tentoonstelling

Gepubliceerd door dannitekent op

Met haar roze schetsboek in de hand trekt illustrator Danni Hoedemakers door de stad en tekent ze wat haar opvalt. Ze tuurt naar toeristen in de Japanse tuin, kleurrijke bloemen in het Begijnhof, yogi in het park en boten in het Quartier Blue. Ze deelde de tekeningen de afgelopen vijf jaar op Instagram met de hashtag #dannitekenthasselt. Nu kan je echt in haar schetsboeken bladeren. In deze expo ontdek je Hasselt door de ogen van Danni. Neem ondertussen ook een kijkje in de platenbakken van Just For The Record of vlei je neer op het kleinste terras van de stad.

https://drawingdays.be/dannitekenthasselt-een-tentoonstelling

Vrijdag 1 oktober

  • 10u00
  • 17u30

Zaterdag 2 oktober

  • 10u00
  • 17u30

Zondag 3 oktober

13:00-18:00

Just For The Record
Diesterstraat 18

Check de hashtag op instagram om de verhalen achter de tekeningen te weten te komen

Japanse tuin 2019

https://www.instagram.com/explore/tags/dannitekenthasselt/

Categorie├źn: Geen categorie