De wereld zit in een complot…

Gepubliceerd door dannitekent op

” De wereld zit in een complot om mij gelukkig te maken, om mij te helpen”

-Leo Bormans

Mijn favoriete quote van geluksopperhoofd Leo Bormans https://www.leobormans.be/ ( zo benoemt ie het zelf niet, h├ę. Hij noemt zichzelf ambassadeur van het geluk ­čśë ).

Ergens in 2017, zaten we in een groep uit te leggen waarom een klein object dat we mee hadden genomen ons gelukkig maakte. Dat was een opdracht tijdens de dagtraining ” wordt ambassadeur van het geluk”.

In een oud klooster, in Leopoldsburg, kregen we een training over positieve psychologie. We waren halfweg die training. Toen hij het volgende aan ons vertelde. ” De wereld zit in een complot om mij gelukkig te maken, om mij te helpen”.

Ik denk nog vaak terug aan deze quote.

Het zijn bizarre tijden. Soms voelt het niet altijd zo, dat de wereld je wilt helpen, maar het is wel zo. Daarom heb ik de quote uitgetekend, als reminder voor mezelf.

Enne, psst….. dat betekent dat ook jij in een complot zit, om andere mensen gelukkig te maken. Wanneer heb jij voor het laatst nog iemand geholpen?

Woorden van Leo Bormans

Danni Hoedemakers illustrator Hasselt zakelijk tekenen Limburg

Categorie├źn: Geen categorie